Dela detta

Det var nästan så det var bra att jag kom sent försökte jag intala mig där jag vinglade fram på mina nya snygga stövlar med hög klack. Då skulle jag ju slippa uppbåda så lång motståndskraft mot allt biogodis de förmodligen bullat upp med till alla galagäster. Väl framme vid Skandia och upp på röda mattan smet vi förbi kamerorna (nåja, okej då, det var ingen som slet i mig direkt). Malou von Sivers haffade de dock, såklart. Och så, puh, väl inne i entrén – vad möter oss om inte uppbullade bord som jag misstänkt. Men vänta nu, vad står det på dem? Jo, wraps, smoothies, bubbelvatten med lingonsmak och MORÖTTER!!! Allt kom från företaget gooh! som gör färdiglagade rätter, ofta nyckelhålsmärkta och med lågt GI, under översyn av Operakällarens kökschef Stefan Catenacci. Hahaha, underbart, jag bara skrattade och skojade och sa att langa hit 3 morotspaket MINST. Personalen såg lite frågande på mig: ”ingen wraps då?” försökte de. Nix, det är grönsaksvecka. De försökte se förstående ut och ge blickar som sa ”klart det är grönsaksvecka”. Fullt i salongen så vi hamnade nästan längst fram, vi och våra små påsar med minimorötter 🙂 Knak, brak, tugg lät det från oss där vi satt och bet av den ena lilla moroten efter den andra. Men, och förlåt mig nu Stefan men jag måste vara ärlig, en bit in i påsen stannade jag upp. Moroten smakade….fisk? Hur mycket jag än uppskattade morotskonceptet på bio så måste de vara goda om man ska välja det framför M&M’s, Bilar eller Popcorn. Hoppas upplevelserna på torsdag blir bättre, då ska jag ju till huvudfilialen så att säga; Operakällaren itself.

ps. Blir väldigt nyfiken dock på att testa rätterna från gooh! som man värmer i mikro, det står att de piper (ja rätten, inte mikron!) när de är klara…