Dela detta

Idag fick jag hem senaste numret av Cosmopolitan. Detta nummer är extra bra eftersom jag på sidan 57 har en spasida :-). Missa inte den! Jag ger tre tips på behandlingar som ger mer energi i vinter, plus exempel på vilka spa som har dem på menyn.

Själv är jag i behov av allt just nu. Vad som helst, fort, NU!!! Vore jag politiker skulle jag skicka spacheckar till alla småbarnsföräldrar landet runt (plus barnpassning…)! För hur underbart det än är att vara mamma, trött är bara förnamnet på hur man känner sig vissa dagar…

Nu verkar det i och för sig gå att fixa ganska lätt, utan spaälskande politiker ;-). Senaste jag var i mataffären såg jag att Göteborgs Kex gjort just det jag skrivit om här på bloggen förut: satt ihop ett erbjudande där storköparna belönas med spabesök…(undrar just om dem som nyttjar det tar en slimmande behandling sen då efter alla kakor?).

Och de är inte de enda som har sådana här erbjudanden. Dock verkar det smartare för figuren att öppna plånboken. Mitt billigaste tips i Cosmo kostar ex. från 595 kr. Dra in på en höstkofta i vinter och unna dig en hälsoinvestering istället. Jag lovar att det kommer att löna sig!